DIVERTISMENT - La Antena 1, un format de succes
Anul 2008 se anunta a fi la Antena 1 unul cu multe premiere in divertisment. Primul care va intra in scena este Aurel Temisan, prezentatorul show-ului “Cultura moderna”. Em
DIVERTISMENT - La Antena 1, un format de succes
Anul 2008 se anunta a fi la Antena 1 unul cu multe premiere in divertisment. Primul care va intra in scena este Aurel Temisan, prezentatorul show-ului “Cultura moderna”. Emisiunea va fi difuzata in fiecare joi, de la 20:30.
“Cultura moderna” este o preluare a unui format international de mare succes, care consta intr-un concurs intre oameni obisnuiti cu talente diverse si care, pana acum, n-au avut posibilitatea sa devina celebri. Fiecare dintre ei va incerca sa-si puna talentul in valoare atat pentru a lasa o amintire frumoasa publicului Antenei 1, cat si pentru a castiga marele premiu - 16.000 de lei noi (160 de milioane de lei vechi) - pentru fiecare editie. Insa nu doar talentul este necesar pentru a baga in buzunar acesti bani, ci si perspicacitatea, pentru ca fericitul castigator va trebui sa ghiceasca numele vedetei ascunse intr-o cabina aflata pe platou. “Numele vedetei ascunse de privirile celorlalti nu este cunoscut de nimeni, nici macar de mine”, spune Aurelian Temisan. “Raspunsurile imi sunt oferite prin intermediul unor biletele, strecurate printr-o nisa. Pot sa spun ca m-am distrat pe cinste, mai ales ca aceia care aleg sa cante trebuie sa interpreteze live”, mai spune el. “DA” SAU “NU”. Participantii canta, danseaza, se dau peste cap, spun bancuri, fac si numere de magie, totul pentru a-l indupleca pe Temisan sa puna o intrebare, doua, vedetei aflate in ascunzatoare, intrebare care le poate da o idee despre identitatea ei. La randul sau, vedeta are atributii limitate, nu are voie sa raspunda decat prin “da” sau “nu”. Oricum, identitatea ei nu va fi dezvaluita decat dupa ce toti concurentii isi vor fi facut numarul. LIDER DE AUDIENTA. “Cultura moderna” este un show international, transmis in Italia de Canale 5. Show-ul s-a bucurat de un mare succes, avand in medie o audienta de 5.457.000 de telespectatori si o cota de piata de 29,94%, cifre care au pozitionat “Cultura moderna” saptamani la rand pe primul loc in topul audientelor. PREMIERE DIVERTISMENT. La Antena 1 continua premierele in divertisment. Foarte curand, Razvan si Dani isi vor incepe emisiunea matinala, iar in februarie Daniel Capatos va lansa un late night-show, productii de anvergura pregatite de Antena 1 conform preferintelor telespectatorilor din Romania.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.