Trioul synth-pop german Camouflage va concerta, in 19 ianuarie, la Casa de Cultura Preoteasa, din Bucuresti, acest concert fiind parte a turneului mondial al formatiei, intitulat "Relocated Tour", informeaza Blue Music si Voltzmedia, organizatorii ev
Trioul synth-pop german Camouflage va concerta, in 19 ianuarie, la Casa de Cultura Preoteasa, din Bucuresti, acest concert fiind parte a turneului mondial al formatiei, intitulat "Relocated Tour", informeaza Blue Music si Voltzmedia, organizatorii evenimentului. Biletele la concert se gasesc in reteaua de magazine Bilet.ro si online, la www.bilet.ro sau www.bileteonline.ro. Pretul unui bilet este de 50 de lei, inainte de concert, si de 60 lei, in ziua concertului. Camouflage s-a infiintat in 1984, pastrandu-si, pana in prezent, componenta neschimbata: Marcus Meyn, Heiko Maile si Oliver Kreyssig. In cei peste 20 de ani de cariera, formatia a lansat noua albume si peste 21 de extrase pe single. Printre cele mai cunoscute melodii ale trupei se numara "The Great Commandment" sau "Love is a Shield". In 2006, Camouflage a revenit cu un nou material, "Relocated", in prezent, formatia aflandu-se in turneul de promovare a acestui album. (B.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.