Liber. Politistul, care areacum voie sa paraseasca tara, ar putea merge cateva zile in Austria Cristian Cioaca, politistul banuit ca si-a ucis si ingropat sotia, avocata Elodia Ghinescu, s-a intors din nou la serviciu, dupa sapte zile de concediu me
Liber. Politistul, care areacum voie sa paraseasca tara, ar putea merge cateva zile in Austria Cristian Cioaca, politistul banuit ca si-a ucis si ingropat sotia, avocata Elodia Ghinescu, s-a intors din nou la serviciu, dupa sapte zile de concediu medical. De aceasta data, inspectorul principal a fost invoit de la serviciu pentru o entorsa suferita la genunchi. Acesta a povestit colegilor ca s-ar fi accidentat la patinaj si a avut nevoie de repaus. In plus, Florentin Sorescu, avocatul politistului a anuntat ca abia insanatositul Cioaca urmeaza sa-si ia vacanta si sa mearga cateva zile in Austria, unde acesta va putea sa si schieze departe de ochii presei si ai procurorilor care, de aproape jumatate de an, se zbat sa-l bage la inchisoare pentru asasinarea si transarea sotiei in trei bucati. Pana sa-si suceasca piciorul, Cristian Cioaca si-a luat o multime de alte concedii medicale, dupa ce a spus medicilor ca este deprimat ca urmare a disparitiei subite a deja celebrei Elodia si a presiunii mediatice exercitate asupra lui.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.