Cercetarile in cazul directorului filialei Bancpost din Capitala, care a incercat sa se sinucida dupa ce a furat aproape 120.000 de euro, bat pasul pe loc din cauza reprezentantilor bancii, care nu se grabesc sa puna la dispozitia politistilor date
Cercetarile in cazul directorului filialei Bancpost din Capitala, care a incercat sa se sinucida dupa ce a furat aproape 120.000 de euro, bat pasul pe loc din cauza reprezentantilor bancii, care nu se grabesc sa puna la dispozitia politistilor date esentiale pentru finalizarea anchetei. Surse din randul anchetatorilor sustin ca asteapta de la Bancpost atat informatii despre fisa de post si despre atributiile lui Robert Catalin Pascu , precum si date despre seiful jefuit si softul special care sa le permita vizionarea completa a inregistrarilor de pe camerele de supraveghere din interiorul filialei. Fara acestea, anchetatorii nu pot stabili, cu exactitate, daca Pascu a actionat singur sau a avut complici, si nici suma de bani la care acesta avea acces. Potrivit managerului spitalului Sf. Pantelimon din Capitala, Monica Boeru, Robert Catalin Pascu era si ieri in stare critica. "A fost operat la bazin si la femururi si i-a fost fixata mandibula, insa a ramas in continuare in stare de coma", a precizat Monica Boeru.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.