Toate actele de urmarire penala din dosarul de la DNA Cluj in care comisarul sef Toma Rus, adjunctul sefului Directiei Generale de Combatare a Crimei Organizate si Antidrog, este cercetat pentru fapte de coruptie trebuie refacute, intrucat s-a incal
Toate actele de urmarire penala din dosarul de la DNA Cluj in care comisarul sef Toma Rus, adjunctul sefului Directiei Generale de Combatare a Crimei Organizate si Antidrog, este cercetat pentru fapte de coruptie trebuie refacute, intrucat s-a incalcat dreptul la asistenta juridica.

Potrivit avocatului Gheorghita Mateut, aparatorul lui Toma Rus, o decizie a Curtii Constitutionale arata ca nu sunt valabile actele de urmarire penala care au fost facute in absenta inculpatului, invinuitului sau aparatorului acestuia. Mateut spune ca si in cazul lui Toma Rus au fost facute acte de urmarire penala fara sa i se comunice, ceea ce inseamna ca documentele sunt viciate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.