Ministrul transporturilor, Ludovic Orban, a declarat ieri ca investigatia asupra incidentului aerian din 30 decembrie, cand o aeronava TAROM a intrat in coliziune cu o autoutilitara pe Aeroportul Otopeni, se va finaliza intre 5 si 10 februarie. &bdq
Ministrul transporturilor, Ludovic Orban, a declarat ieri ca investigatia asupra incidentului aerian din 30 decembrie, cand o aeronava TAROM a intrat in coliziune cu o autoutilitara pe Aeroportul Otopeni, se va finaliza intre 5 si 10 februarie. „Raportul complet asupra accidentului va fi gata in jurul datei de 5 - 10 februarie. Aceasta comisie face investigatia tehnica, stabileste cauzele reale si setul de masuri pentru prevenirea aparitiei ulterioare. Sanctiunile se dicteaza in functie de institutia in care se afla, ca sunt la ROMATSA (Administratia Serviciilor de Trafic Aerian), ca sunt la Aeroportul Otopeni si asa mai departe“, a afirmat ministrul transporturilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.