Mihai Bogdan Bulai are 9 ani sI a disparut pe 13 ianuarie din localitatea Poarta Alba, judetul Constanta. A fost vazut ultima oara la groapa de gunoi din comuna unde cauta pet-uri. Era insotuit de mai multi copii, iar cand acestia au plecat spre case

Mihai Bogdan Bulai are 9 ani sI a disparut pe 13 ianuarie din localitatea Poarta Alba, judetul Constanta. A fost vazut ultima oara la groapa de gunoi din comuna unde cauta pet-uri. Era insotuit de mai multi copii, iar cand acestia au plecat spre casele lor, baiatul le-a spus ca ramane poate "mai gaseste ceva”. In ziua disparitiei ceata era extrem de deasa astfel ca principala ipoteza a politistilor este ca baiatul s-a ratacit. Duminica, la ora 15:00, a fost vazut de doi ciobani de la o stana din judet. Cand acestia au vrut sa-i ofere adapost, baiatul a inceput sa planga spunand ca vrea sa ajunga acasa si nu a vrut sa ramana. Copilul are tenul alb, ochii caprui, urechi mari, nas drept, gura mare. La data plecarii, Bogdan era imbracat cu geaca si pantaloni tip blue-jeans de culoare albastra, fes negru si era incaltat cu bocanci maron. La ora actuala 100 de jandarmi, 20 de politisti il cauta prin Basarabi, Poiana si alte localitati din zona.

Ii rugam pe toti cei care pot oferi informatii sa se adreseze de urgenta celei mai apropiate unitati de Politie sau sa sune la numarul de telefon gratuit 112 sau la redactia "Jurnalului National”: 021/318.20.37, 021/318.20.43.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.