Lider. Starul Fiorentinei este vazut de presa italiana ca jucatorul care nu poate fi scos de pe teren de antrenorul Cesare Prandelli "Mutu exalteaza Fiorentina", a titrat ziarul "Gazzetta dello Sport" dupa spectacolul facut de "Fenomen" pe Stadio En
Lider. Starul Fiorentinei este vazut de presa italiana ca jucatorul care nu poate fi scos de pe teren de antrenorul Cesare Prandelli "Mutu exalteaza Fiorentina", a titrat ziarul "Gazzetta dello Sport" dupa spectacolul facut de "Fenomen" pe Stadio Ennio Tardini. Parma n-a avut nicio sansa in fata fostului ei jucator, care se dovedeste a fi mai bun decat in vremurile cand imbraca tricoul "gialloblu". Site-urile dedicate gruparii toscane nu mai stiu ce laude sa-i ridice atacantului roman care o tine dintr-o "dubla" in alta. "E omul in plus al Fiorentinei, singurul cu adevarat de neinlocuit. Alearga 90 de minute fara incetare, luptand pentru fiecare balon si inventand aproape mereu ceva periculos. E omul fundamental", a scris violanews. com. Si site-ul fiorentinanews.it, care citeaza CANCAN, varsa complimente. "Mutu e jucatorul clasic care te duce de la agonie la extaz de mai multe ori in timpul aceluiasi meci. Doua goluri, multe faze frumoase, dar si multe mingi pierdute din prea mult egoism. La bine si la rau, el e mereu "Fenomenul"". Altii nu uita de gestul romanului, care a taxat galeria lui Parma, pentru ca-l strigau "tigan". "Geniu si dezordonat, s-a luat de fostul sau public", a scris calciotoscano.it, care a adaugat ca acele trei puncte sunt ale lui Mutu si Vieri, cel care a cersit un penalty pe final. Concluzia la care au ajuns italienii este ca "marele campion" ar trebui tinut pe viata la Fiorentina.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.