Neplaceri. Trei fotbalisti au probleme de sanatate, unul, necazuri familiale Mai multi jucatori "alb-violeti" s-au accidentat dupa amicalul de duminica, impotriva celor de la Honved (3-3), sau dupa un banal antrenament. Gabriel Canu a iesit de pe te
Neplaceri. Trei fotbalisti au probleme de sanatate, unul, necazuri familiale Mai multi jucatori "alb-violeti" s-au accidentat dupa amicalul de duminica, impotriva celor de la Honved (3-3), sau dupa un banal antrenament. Gabriel Canu a iesit de pe teren in urma unei contuzii la glezna piciorului drept si va avea nevoie de cateva zile de repaus. De asemenea, conform site-ului oficial al clubului, atacantul sloven Dejan Rusic are o mica problema cu o unghie de la degetul mic al piciorului drept, insa, chiar daca acest fapt ii ingreuneaza putin pregatirea, fotbalistul trage din greu la antrenamente. Pentru Arman Karamian, anul nou armenesc a venit cu un "cadou" neasteptat, o posibila entorsa la piciorul drept. Un RMN, ce va fi efectuat maine, la intoarcerea din cantonamentul de la Debrecen, va indica numarul de zile de repaus. Din cantonament a plecat, de urgenta, si nou-transferatul Balazs Borbely, acesta avand o grava problema familiala, la Bratislava. Borbely a si marcat primul sau gol pentru Poli, in acelasi meci cu Honved, celelalte doua fiind inscrise de Artiom Karamian si de Marian Aliuta. Altfel, Alin Stoica va fi prezentat cel tarziu joi la Timisoara, urmand sa semneze, probabil, un contract pe un an si jumatate, cu posibilitate de prelungire pentru inca un sezon.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.