Celebrul Turn Eiffel ar putea fi o posibila tinta a atacurilor teroriste. Directia de Supraveghere a Terorismului din Franta cauta sa-i identifice pe autorii unui mesaj ingrijorator, receptionat pe 10 ianuarie de catre controlorii de trafic aerian d
Celebrul Turn Eiffel ar putea fi o posibila tinta a atacurilor teroriste. Directia de Supraveghere a Terorismului din Franta cauta sa-i identifice pe autorii unui mesaj ingrijorator, receptionat pe 10 ianuarie de catre controlorii de trafic aerian din Portugalia, pe unde radio ultrascurte. Este vorba despre un mesaj de amenintare terorista, care vizeaza capitala franceza, in special Turnul Eiffel, dupa cum relateaza cotidianul francez "Le Monde". Publicatia franceza noteaza ca mesajul - descris de unele surse din politie ca fiind unul "confuz si grav" - a fost transmis imediat de autoritatile portugheze responsabililor de la Paris. Totusi, in Franta nu a fost crescut gradul de alerta terorista, autoritatile motivand ca acest lucru nu este necesar. De altfel, responsabilii cu securitatea din aceasta tara au admis ca a crescut numarul mesajelor transmise pe internet, pe site-uri islamiste, care fac referire la posibile atacuri lansate impotriva Frantei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.