Franarea metastazei in cazul cancerului de san, care este cauza a peste 400 de mii de femei pe an, poate deveni realitate. Acest lucru il arata un studiu promitator american, prin care au fost identificate trei molecule de ARN (acidul ribonucleic).
Franarea metastazei in cazul cancerului de san, care este cauza a peste 400 de mii de femei pe an, poate deveni realitate. Acest lucru il arata un studiu promitator american, prin care au fost identificate trei molecule de ARN (acidul ribonucleic). Aceste molecule se pare ca au puterea de a frana extinderea cancerului catre plamani si oase. Echipa coordonata de cercetatorul Joan Massague de la Institutul Medical Howard Hughes din New York, a aratat ca majotitatii tumorilor de cancer invazive si agresive le lipsesc trei molecule de micro-ARN. Este vorba despre moleculele miR-335, miR-126 si miR-206.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.