Romeo Stavarache pare decis sa calce pe urmele lui Sechelariu. El e dispus sa scoata bani din bugetul primariei ca sa finanteze o echipa de fotbal. Nu una de prim-plan, ci din a treia divizie, cu sanse de a promova in liga a II-a, acolo unde este cl
Romeo Stavarache pare decis sa calce pe urmele lui Sechelariu. El e dispus sa scoata bani din bugetul primariei ca sa finanteze o echipa de fotbal. Nu una de prim-plan, ci din a treia divizie, cu sanse de a promova in liga a II-a, acolo unde este clasata si echipa „oficiala” a Bacaului, FCM. Decizia a venit dupa ce nici unul dintre apropiatii lui Stavarache sau din Consiliul Local nu au fost agreati in Consiliul de Administratie al FCM Bacau, echipa fostului primar Dumitru Sechelariu. Asa ca Romeo Stavarache s-a orientat spre alta echipa: Pambac Bacau, echipa care este finantata deja din bugetul primariei Bacau.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.