Scandalul a reinceput. Romania e in fierbere, politicienii romani isi regasesc atitudinile care de care mai intransigente si mai „populare“. Basescu e din nou in capul trebii, in forma, fandand, fentand, frematand de placere: premierul e
Scandalul a reinceput. Romania e in fierbere, politicienii romani isi regasesc atitudinile care de care mai intransigente si mai „populare“. Basescu e din nou in capul trebii, in forma, fandand, fentand, frematand de placere: premierul e in dificultate, nu are ministru al justitiei. Deci, e pe cale sa se dovedeasca incapabil ca prim-ministru.

Dupa cateva saptamani, opinia publica a fost fragezita pentru noul scandal. Una dupa alta, gradat, cu o mare stiinta a suspansului, sunt scoase la iveala dovezile ca propunerea premierului pentru Ministerul Justitiei iar nu e buna: Norica a fost procuror comunist, Norica era sa bage in puscarie un om nevinovat, era sa incalce regulamentul Senatului, era sa incalce si legea, devenind, din procuroare la Oltenita, procuratoarea unui strain, era sa fie de partea lui Patriciu (uciga'l toaca de cand a venit Basescu la putere), era sa faca barba-su lu' Norica ceva afaceri cu niste infractori si, si..., vom vedea zilele urmatoare ce mai era sa... Norica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.