Politistii argeseni au intrat in alerta, ieri dimineata, dupa ce casa de bani a reprezentantei Ford situata la intrarea pe autostrada Bucuresti-Pitesti a fost furata. Hotii au taiat o bucata din gardul metalic, iar apoi au decupat geamul de la intra
Politistii argeseni au intrat in alerta, ieri dimineata, dupa ce casa de bani a reprezentantei Ford situata la intrarea pe autostrada Bucuresti-Pitesti a fost furata. Hotii au taiat o bucata din gardul metalic, iar apoi au decupat geamul de la intrarea in cladire, patrunzand in reprezentanta. Aici au furat casa de bani in care erau 7.000 de lei noi si pe care au transportat-o, pana la masina cu care au venit, intr-un carucior folosit, de regula, in supermarketuri. Show-roomul este pazit de doua persoane, agenti la o firma de profil din oras, care se pare ca dormeau in timpul jafului.

Ieri dimineata, la cateva minute dupa ora 7.00, un agent de paza al firmei pitestene Quartz a sunat la dispeceratul de urgenta al Politiei locale, pentru a reclama faptul ca la sediul concesionarului marcii Ford din Pitesti a avut loc un jaf. La fata locului a sosit o echipa a Politiei, care a constatat ca din incinta reprezentantei Ford, situata pe autostrada Pitesti-Bucuresti, fusese furat seiful care adapostea casa de bani a firmei. Potrivit documentelor de casa, in seif se afla suma de 2.000 de euro.

Sediul reprezentantei Ford se afla amplasat intr-un loc destul de izolat, la cativa kilometri de municipiul Pitesti, la intrarea pe autostrada spre Capitala. In plus, descoperirile facute de anchetatori la sediul firmei jefuite arata ca masurile de securitate erau mult sub nivelul cerut de lege si s-au constituit intr-o adevarata invitatie adresata hotilor. Astfel, una dintre lacune au reprezentat-o chiar agentii de paza. Potrivit planului de paza al obiectivului, acestia faceau cate un rond (care dureaza cel mult cinci minute) la fiecare doua ore. In restul timpului, paznicii motaiau linistiti intr-o incapere, la parterul cladirii, aflata la aproximativ 20-22 de metri de camera unde se afla seiful. E ciudat cum de acestia nu au auzit nimic atunci cand hotii au intrat in incapere si au tarat dupa ei seiful, in greutate de aproximativ 300 de kilograme. La rondul de la ora 5.00 dimineata, seiful era la locul sau. La cel de la ora 7.00 i-a fost sesizata lipsa, ceea ce arata ca jaful s-a petrecut in acest interval de timp.

Hotii au fugit spre Bucuresti
Seiful in care se aflau banii se afla tot la parter.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.