Constantin Zotta, directorul general al Rapidului, a declarat pentru site-ul oficial al gruparii alb-visinii, ca Gabriel Torje, mijlocasul lui Poli Stiinta Timisoara, ar putea reprezenta o solutie pentru echipa condusa de Mircea Rednic. "Am vazut pri
Constantin Zotta, directorul general al Rapidului, a declarat pentru site-ul oficial al gruparii alb-visinii, ca Gabriel Torje, mijlocasul lui Poli Stiinta Timisoara, ar putea reprezenta o solutie pentru echipa condusa de Mircea Rednic. "Am vazut prin presa ca cei de la Dinamo se gandesc la transferul timisoreanului Gabriel Torje. Nu o spunem doar ca sa ne aflam in treaba, insa jucatorul lui Poli ar putea fi o solutie si pentru Rapid. Vom studia posibilitatea unei oferte pentru transferul sau. Avem avantajul ca este vorba despre un fotbalist crescut in spiritul clubului de pe Bega si nu mai e nevoie sa explic de ce pentru el trecerea in Giulesti ar fi o optiune mai realista decat un pas spre clubul din Stefan cel Mare", a spus Zotta. Marian Iancu, patronul lui Poli, a replicat complicat, incepand prin a spune ca internationalul de tineret nu este de vanzare, pentru a incheia intr-o nota de disponibilitate la negocieri. "Torje nu e de vanzare, in nici un caz. El a facut saltul mult prea repede, la 18 ani are destule meciuri in Liga I, cu foarte multe reusite, este titular la echipa nationala under 21, el trebuie sa joace. Obiectivul la Poli si modul cum am acoperit postul pe care el joaca impune inteligenta, de care nu duce lipsa, dar si experienta. E greu sa ne gandim ca va prinde toate meciurile. In functie de cum va arata echipa dupa ce vine din pregatirea fizica vom hotari daca este bine pentru el si pentru echipa sa plece. E posibil sa fie o echipa mai buna ca noi din punct de vedere al rezultatelor si obiectivelor", a spus Iancu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.