Proprietarul unei vaci din Iasi risca sapte ani de puscarie pentru ca animalul sau a provocat un accident in urma caruia a decedat un tanar de 27 de ani. Procurorii ieseni il considera raspunzator pe Dumitru Hadarag de moartea lui Ovidiu Pavel care
Proprietarul unei vaci din Iasi risca sapte ani de puscarie pentru ca animalul sau a provocat un accident in urma caruia a decedat un tanar de 27 de ani. Procurorii ieseni il considera raspunzator pe Dumitru Hadarag de moartea lui Ovidiu Pavel care a decedat in seara de 29 mai 2007, cand se indrepta spre Iasi, conducand o motocicleta Suzuki. La un moment dat, una din vacile lui Hadarag i-a aparut in fata, in mijlocul soselei, motocicilistul neputand evita impactul. Pavel a murit trei ore mai tarziu. Proprietarul animalului, desi martor al accidentului, nu a anuntat Salvarea, ci si-a vazut de drum lasandu-l pe Pavel intr-o balta de sange. Mai mult, acesta a negat prima data ca ar fi avut vreo legatura cu accidentul, iar cand, in final, a admis ca una dintre bovinele sale se afla pe sosea, le-a spus anchetatorilor ca ar trebui sa primeasca despagubiri pentru ca animalul a murit. (E.N)


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.