Gheorghe Stefan considera ca adversarii politici de la PNL ii pregatesc noi dosare, care vor fi instrumentate daca Norica Nicolai va fi oficializata la Justitie.

Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a declarat duminica, citat de NewsIn, ca a fost amenintat de unii membri ai PNL Neamt ca, in cazul in care Norica Nicolai va fi instalata ministru al Justitiei, el va fi „terminat" din punct de vedere politic.

„Am primit amenintari din partea celor de la PNL ca, in cazul in care Norica Nicolai va deveni ministru al Justitiei, eu si familia mea vom fi anchetati pentru presupuse fapte de coruptie, doar pentru ca m-am declarat sustinator al tandemului Stolojan-Basescu si am fost numit coordonator al filialei PD-L Neamt, desi sint suspendat din PNL", a declarat Gheorghe Stefan.

Primarul din Piatra Neamt crede ca adversarii sai vor apela la Norica Nicolai, care a fost presedinte interimar al filialei Neamt. „Si asa am fost reclamat pe la DNA si pe la toate comisiile de control ale primului-ministru, dar nu am fost si nu sint anchetat de DNA, pentru ca nu am incalcat legea si nici un control ministerial nu a avut cistig de cauza impotriva mea, chiar daca au venit sa-mi caute nod in papura. Norica Nicolai a fost presedinte interimar al PNL Neamt si numele ei a fost vehiculat de adversarii politici din aceasta formatiune, care doresc sa ma vada denigrat si anchetat pentru fapte pe care nu le-am comis", a spus Gheorghe Stefan.

Acesta l-a acuzat totodata pe premierul Tariceanu ca imparte bani pe criterii politice. „Domnul Tariceanu nu intelege ca este terminat daca imparte bani pe criterii politice doar celor care sustin PNL. Anul trecut m-a laudat de nu mai incapeam pe usa, iar acum imi trimite diferite controale. Il intreb oficial, cind a spus adevarul? Cind m-a catalogat drept un primar destoinic, impreuna cu Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, atunci cind au vizitat Piatra Neamt sau cind m-au facut cooperatist?", s-a intrebat primarul de Piatra Neamt.