Firma petroliera poloneza Petrolinvest a semnat un acord preliminar in valoare de 512 milioane de dolari pentru a-si extinde prezenta in industria petroliera kazaha, care poate aduce castiguri mari, arata vineri un comunicat al companiei, citat de Re
Firma petroliera poloneza Petrolinvest a semnat un acord preliminar in valoare de 512 milioane de dolari pentru a-si extinde prezenta in industria petroliera kazaha, care poate aduce castiguri mari, arata vineri un comunicat al companiei, citat de Reuters, informeaza NewsIn.
Comunicatul Petrolinvest a aratat ca firma a semnat scrisori de intentie pentru plata a 512 milioane de dolari in actiuni noi emise, ca sa cumpere Capital Energy si sa isi majoreze detinerile de la companiile EmbaYugNeft si Occidental Resources la 100% si, respectiv 98%, de la 50% participatia pe care o are deja in prezent din cele doua companii.
Petrolinvest estimeaza ca tranzactiile ii vor majora rezervele recuperabile cu 130%, de la nivelul actual de 2 mld. barili


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.