POZITIE. Reprezentantii Operei nu vad nicio problema in faptul ca scena institutiei a ajuns decor in maneaua lui Sorin Copilul de Aur Suspiciuni. Conducerea Operei Nationale continua ancheta interna pentru a stabili cu exactitate imprejurarile semna
POZITIE. Reprezentantii Operei nu vad nicio problema in faptul ca scena institutiei a ajuns decor in maneaua lui Sorin Copilul de Aur Suspiciuni. Conducerea Operei Nationale continua ancheta interna pentru a stabili cu exactitate imprejurarile semnarii documentului Ancheta interna declansata la Opera Nationala, dupa ce CANCAN a dezvaluit faptul ca manelistul Sorinel Copilul de Aur a filmat un videoclip pentru piesa "La culcare... Noapte buna" chiar pe scena institutiei de cultura, a inceput sa dea rezultate. Conducerea Operei a descoperit un contract incheiat cu manelistul, la inceputul anului trecut, prin care acesta inchiria sala pentru o ora. "In februarie 2007, s-a incheiat un contract potrivit caruia, in data de 19 februarie, intre orele 23.00-24.00, urma sa aiba loc o filmare pe scena Operei. Valoarea contractului este una modica si, la fel ca si celelalte clauze contractuale, este confidentiala", a declarat Liana Sega, coordonatoarea Departamentului Comunicare din cadrul Operei. Despre declaratia impresarului lui Sorinel Copilul de Aur, care a marturisit ca a avut o intelegere cu directorul Operei si a dat 1.000 de lei pentru a filma in sala de spectacole, Liana Sega ne-a precizat ca "la vremea respectiva, Opera avea trei directori, dintre care doi nu mai sunt in functie, astfel incat nu este limpede la cine se refera impresarul." Oricum, reprezentantii Operei nu vad nicio problema in faptul ca scena institutiei a ajuns decor intr-o manea. "Manelele reprezinta un gen muzical care nu a fost interzis in Romania. Ca urmare, conducerea Operei Nationale Bucuresti nu a comis, prin incheierea acestui contract, nicio ilegalitate", a incheiat Liana Saga.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.