Zvonuri. Idila dintre celebrul fotomodel si presedintele venezuelean s-ar fi infiripat in timpul unui interviu Presa din Venezuela scrie ca presedintele Hugo Chavez ar avea o relatie amoroasa cu Naomi Campbell, cu care s-a purtat extrem de atent in
Zvonuri. Idila dintre celebrul fotomodel si presedintele venezuelean s-ar fi infiripat in timpul unui interviu Presa din Venezuela scrie ca presedintele Hugo Chavez ar avea o relatie amoroasa cu Naomi Campbell, cu care s-a purtat extrem de atent in timpul reportajului realizat de aceasta despre el. De altfel, in timpul interviului, cei doi au parut sa se simta foarte bine impreuna, glumind si razand tot timpul. De altfel, dupa reportajul cu pricina, Naomi s-a declarat foarte incantata de presedintele venezuelean, despre care a avut numai cuvinte de lauda. "Chavez este un inger rebel, ca si mine. Nu e nici pe departe atat de amenintator si lipsit de ratiune cum spun unii ca ar fi. Cu mine s-a purtat extraordinar de frumos, iar compania lui este una cat se poate de placuta. Presedintele nu este deloc o gorila, este mai degraba ca un taur, insa deloc fioros", a spus fotomodelul. "Este un barbat adevarat. De altfel, cel cu care ma voi casatori intr-o zi trebuie sa fie sincer cu mine si sa aiba foarte multa energie. Imi plac barbatii puternici", a adaugat ea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.