Senzatie. Spaniolul si-a afisat pachetelele de muschi la antrenamentele pregatitoare de la Australian Open Rafa Nadal s-a prezentat la primul turneu de Grand Slam al anului 2008 intr-o forma fizica impresionanta. S-a pregatit sub soarele australian
Senzatie. Spaniolul si-a afisat pachetelele de muschi la antrenamentele pregatitoare de la Australian Open Rafa Nadal s-a prezentat la primul turneu de Grand Slam al anului 2008 intr-o forma fizica impresionanta. S-a pregatit sub soarele australian fara tricoul de joc, din cauza caldurii mari, lansand multe "of-uri" din partea femeilor de la Antipozi, care spionau miscarile si formele spaniolului. Acestea au putut citi grupele musculare pe trupul sportivului iberic. Toate pregatirile lui Rafa s-au facut pentru atacarea suprematiei lui Roger Federer in lumea tenisului. Pe langa trofeul in sine si milioanele de dolari, se joaca si pentru prima pozitie in ierarhia ATP. Nadal are sanse mari sa-l "arunce" din varf pe elvetian, care de patru ani incoace se incapataneaza sa nu coboare de acolo. Calculele facute de "Pirat" sunt simple. El trebuie sa castige turneul, iar Federer nu are voie sa atinga faza semifinalelor. Putin probabil acest scenariu, in conditiile in care actualul numar unu mondial a castigat trei finale in ultimii patru ani. In schimb, anul acesta, elvetianul s-a confruntat cu un virus stomacal, care l-a tinut departe de turneele pregatitoare la Australian Open. Totusi, Rafa are si el ceva inamici: caldura teribila din timpul zilei, marti anuntandu-se peste 30 de grade, si suprafata de joc denumita plexicushion, una care nu-l avantajeaza pe "Regele zgurii". Nadal incepe cursa de la Antipozi, astazi, in nocturna (dimineata pentru europeni), atunci cand temperatura de 17 grade Celsius e numai buna de tenis. Adversar este sarbul Viktor Troicki (21 ani), numarul 126 in lume.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.