Dupa patru ani de absenta, Mona Nicolici va reveni in televiziune, duminica 20 ianuarie, de la 15:20, la Realitatea TV, urmand sa prezinte “Respect pentru viitor”, informeaza NewsIn. Emisiunea, a carei premiera va fi


Dupa patru ani de absenta, Mona Nicolici va reveni in televiziune, duminica 20 ianuarie, de la 15:20, la Realitatea TV, urmand sa prezinte “Respect pentru viitor”, informeaza NewsIn. Emisiunea, a carei premiera va fi duminica 20 ianuarie, va prezenta cate doua proiecte de responsabilitate sociala, propuse de ONG-uri, asociatii sau persoane fizice. Fiecare dintre cele doua planuri prezentate in fiecare editie va fi sustinut de cate o personalitate. Publicul va putea vota primele 10 cele mai bune proiecte din cele 24 de propuneri. La final, proiectul castigator va fi implementat de compania Petrom. Mona Nicolici a declarat ca esenta responsabilitatii corporatiste consta tocmai in onorarea promisiunilor. “Cred ca Romania sufera de promisiuni neonorate, iar esenta responsabilitatii corporatiste sta tocmai in lucruri concrete si promisiuni tinute. Ca urmare, emisiunea trebuia sa se numeasca 'Respect pentru viitor>>. Sper sa ne puna macar putin pe ganduri”, a declarat Mona Nicolici, CSR Communication Manager al Petrom. “Cred in orice lucru care are o finalitate concreta si care aduce un beneficiu, cat de mic, celor din jurul meu. Cat timp am lucrat ca jurnalist de televiziune, m-am implicat in campanii sociale si am ajutat, in acest fel, atat cat am putut”, a adaugat Nicolici.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.