Oficialii TeliaSonera cred ca Moldcell va deveni lider pe piata telecomunicatiilor din Republica Moldova, fiind dispus sa investeasca mai mult, fata de anul trecut, in calitatea serviciilor, transmite DECA-press. Aflat intr-o vizita de lucru in Repub
Oficialii TeliaSonera cred ca Moldcell va deveni lider pe piata telecomunicatiilor din Republica Moldova, fiind dispus sa investeasca mai mult, fata de anul trecut, in calitatea serviciilor, transmite DECA-press. Aflat intr-o vizita de lucru in Republica Moldova, presedintele si directorul executiv general al TeliaSonera, Lars Nyberg, a declarat in cursul acestei saptamani ca investitiile in Eurasia au inceput la finele anilor'90, iar acum compania detine deja pozitia de lider pe pietele de telecomunicatii din Azerbaidjan si Kazahstan si a doua pozitie in Moldova, mentioneaza sursa citata.
"Credem ca strategia noastra bazata pe respectarea traditiilor locale, pe crearea de valoare adaugata tuturor grupurilor de interese si prestarea serviciilor la standardele mondiale ne va ajuta sa cucerim pozitia de lider in Moldova", a precizat Lars Nyberg.
Totodata, el a specificat ca TeliaSonera investeste in dezvoltarea Moldovei, deoarece crede in cresterea economica a tarii. "Moldova poseda un potential semnificativ pentru dezvoltarea domeniului de tehnologii informationale. In acest sens, TeliaSonera face parte din sirul celor mai influenti investitori in Europa si statele CSI", a spus presedintele companiei "TeliaSonera", citat de DECA-press. Prezenta geografica a companiei "TeliaSonera" cuprinde o populatie de 433 milioane locuitori. "TeliaSonera" si companiile sale asociate presteaza servicii pentru mai bine de 100 milioane de abonati din 18 tari, avand 28 mii de angajati, potrivit datelor publicate de DECA-press. Pe piata de telefonie mobila din Republica Moldova activeaza Orange Moldova, Moldcell, Eventis Mobile si operatorul CDMA Unite.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.