Fosta atleta americana a fost condamnata sa stea sase luni dupa gratii pentru ca a mintit anchetatorii in legatura cu consumul de steroizi.

Cindva o eroina a Statelor Unite, fosta sprintera Marion Jones (foto) a ajuns dupa gratii. De
Fosta atleta americana a fost condamnata sa stea sase luni dupa gratii pentru ca a mintit anchetatorii in legatura cu consumul de steroizi.

Cindva o eroina a Statelor Unite, fosta sprintera Marion Jones (foto) a ajuns dupa gratii. Dezvaluirile tardive ale sportivei americane din octombrie 2007, cind a recunoscut ca a folosit produse anabolizante dupa ce negase in doua rinduri acest lucru, o vor costa pe aceasta libertatea. Jones a fost condamnata de un tribunal din New York la sase luni de inchisoare pentru ca a mintit anchetatorii in legatura cu faptul ca a utilizat steroizi pentru imbunatatirea performantelor sportive.

Instanta i-a dat termen pina pe 11 martie pentru a se prezenta la penitenciar. Desi locul nu a fost stabilit, avocatii fostei atlete au solicitat ca Marion Jones sa fie inchisa intr-un penitenciar din Texas, in apropiere de locuinta sa. Sportiva americana, mama a unui baietel, va putea fi eliberata conditionat numai dupa ce-si va ispasi o mare parte din pedeapsa.

Marion Jones, care a cistigat la Olimpiada de la Sydney nu mai putin de cinci medalii: trei de aur si doua de bronz, a fost nevoita sa le returneze anul trecut, dupa izbucnirea scandalului de dopaj.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.