Camille Guaty, actrita care interpreteaza rolul iubitei lui Sucre in „Prison Break", ar putea reveni foarte curind in serial.Guaty ar vrea sa se intoarca in
serial pe post de iubita salvatoare Daca in cazurile Sarei si Veronicai scenaristii serialului nu au lasat nici o portita deschisa pentru posibile reveniri, ucigindu-le cu brutalitate pe amindoua, lui Maricruz Delgado i-au facut o iesire mai soft. In episodul doi din al treilea sezon, iubita lui Sucre (Amaury Nolasco) il anunta la telefon ca nu mai poate sa revina in Statele Unite, lasind astfel milioanele de fani sa creada ca plecarea acesteia din „Prison Break", serialul adus pe DVD in Romania de ziarul Cotidianul, este definitiva. Insa, intr-un interviu de luna aceasta acordat „TV Guide.com", Camille Guaty vorbeste despre o posibila revenire. „S-ar putea sa fiu rechemata in „Prison Break". Imi place personajul Maricruz; imi place relatia pe care o are cu Fernando. Mi-ar fi placut sa fi facut un pic mai mult in acest show, dar nu am fost disponibila in acea perioada. Asa ca vom vedea, daca nu sint ocupata cu alte productii", a fost raspunsul actritei la intrebarea jurnalistilor publicatiei referitoare la intoarcerea ei in film.

Si se pare ca actrita s-a gindit deja si la evolutia scenariului in cazul in care Maricruz ar reintra in scena. „Daca se intoarce (n.red. - Maricruz), ar fi interesant de vazut daca mai este inca insarcinata sau daca a nascut deja", continua sa o iscodeasca reporterul „TV.Guide.com". „Mi-ar placea sa fi nascut, iar apoi sa incerc sa-l scot chiar eu pe Fernando din inchisoare, exact ca o fata comando care se zbate sa-si scoata iubitul de dupa gratii si sa-l aduca acasa. Dragostea a fost cea care l-a ghidat pe Fernando in toate actiunile sale, asa ca si ea ar putea sa faca cu siguranta asa ceva pentru el", continua actrita. In prezent, Camille Guaty are un rol in serialul NBC „Las Vegas".

DVD-ul 5 din Colectia „Prison Break", care contine episoadele 9 si 10, se va distribui vineri, 18 ianuarie, cu editia de weekend a ziarului Cotidianul si vor costa impreuna 12,9 lei.