Restrictii. Insarcinata, actrita si-a avertizat sotul ca nu va mai calatori mai mult de opt ore cu masina Actrita s-a intors din vacanta de iarna, petrecuta impreuna cu sotul ei, Alexandru Papadopol, la Viena, cu multe amintiri, dar si cu o stare de
Restrictii. Insarcinata, actrita si-a avertizat sotul ca nu va mai calatori mai mult de opt ore cu masina Actrita s-a intors din vacanta de iarna, petrecuta impreuna cu sotul ei, Alexandru Papadopol, la Viena, cu multe amintiri, dar si cu o stare de oboseala foarte accentuata. Bruneta din telenovela "Inima de tigan" de la Acasa TV a pus lipsa de confort pe seama drumului lung pe care l-au parcurs cu automobilul personal. "Am mers cu masina la Viena, din cauza lui Alexandru. Pe mine, insa, drumul m-a obosit teribil si i-am si spus sotului meu ca mai mult de opt ore eu nu mai merg cu masina. A fost foarte greu", a marturisit vedeta, care este si insarcinata. Sotii Papadopol au aflat ca vor deveni parinti chiar inainte de Sarbatori, Ioana facand pe data de 21 decembrie un test de sarcina care a iesit pozitiv. In privinta calatoriei, "Papi" a incercat sa se justifice, marturisind ca a ales special masina ca varianta de transport, in defavoarea avionului, negandindu-se ca Ioana nu va tolera ca el deplasarea. "Eu am zis ca e mai frumos cu masina. Mai conduci, mai discuti, mai opresti sa te dezmortesti. Mie mi s-a parut mai frumos asa", a explicat actorul, care se teme de zborul cu avionul. Amandoi au dezvaluit ca sunt atat de fericiti ca asteapta un copil, incat nu isi mai doresc nimic altceva de la acest an. Ioana a mai fost gravida si anul trecut, insa din cauza unor malformatii ale fatului a fost nevoita sa-si opreasca sarcina din evolutie in aprilie 2007.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.