Initiativa. Ca sa-si spele pacatele, Alice, iubita lui, a decis ca e momentul sa-l ia de sot pe cel caruia i-a refuzat in repetate randuri propunerea de a merge la ofiterul starii civile Dupa ce i-a refuzat in repetate randuri cererile in casatorie,
Initiativa. Ca sa-si spele pacatele, Alice, iubita lui, a decis ca e momentul sa-l ia de sot pe cel caruia i-a refuzat in repetate randuri propunerea de a merge la ofiterul starii civile Dupa ce i-a refuzat in repetate randuri cererile in casatorie, iubita lui Horia Brenciu a ajuns la concluzia ca acesta este, totusi, barbatul vietii ei. Alice Dumitrescu, producatoarea serialului "Om sarac, om bogat" de la PRO TV, a avut aceasta revelatie la intoarcerea dintr-un sejur romantic petrecut cu el in Germania. Inainte de a pleca spre aceasta destinatie, relatia lor era tensionata si se pusese chiar problema sa se desparta, dupa cum a relatat Cancan. Se pare, insa, ca vacanta celor doi amorezi a fost atat de reusita, incat Alice s-a decis sa-si oficializeze relatia pe care o are cu Horia de un an si jumatate. Interesant este faptul ca vedeta habar nu are ce i se pregateste. Surse din anturajul lor ne-au spus ca Alice il va cere de sot chiar astazi, de ziua ei, cand implineste 40 de ani. Cererea va fi facuta intr-o locatie intima, ferita de ochii curiosilor. Surpriza va fi pentru Horia cu atat mai mare cu cat el i-a propus iubitei sale sa se casatoreasca de mai multe ori, dar a fost refuzat de fiecare data. Datorita insistentelor lui pe aceasta tema, este putin probabil sa faca nazuri atunci cand Alice il va cere de barbat. Pentru el va fi pentru prima oara cand va trece prin fata ofiterului starii civile. Alice este, insa, la a doua experienta de acest gen. Ea a mai fost casatorita si are doua fetite: Andreea si Maria. Diferenta de varsta dintre cei doi iubiti i-au facut pe multi, la inceput, sa nu dea mari sanse relatiei lor. Cu toate acestea, faptul ca Alice este cu cinci ani mai in varsta decat Horia s-a dovedit a nu fi o piedica in calea iubirii lor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.