Potrivit Mediafax, hotii au taiat o bucata din gardul metalic, iar ulterior au decupat geamul de la intrarea in cladire, patrunzand in reprezentanta. De aici au furat casa de bani pe care au transportat-o, pana la masina cu care au venit, intr- un ca
Potrivit Mediafax, hotii au taiat o bucata din gardul metalic, iar ulterior au decupat geamul de la intrarea in cladire, patrunzand in reprezentanta. De aici au furat casa de bani pe care au transportat-o, pana la masina cu care au venit, intr- un carucior folosit, de regula, in supermarketuri, iesind apoi cu ea pe usa cladirii. Din primele cercetari si declaratii a reiesit ca in casa de bani, care are o greutate de 300 de kilograme, erau 7000 de lei noi. Cladirea reprezentantei, desi inaugurata acum trei ani, nu are sistem video de supraveghere si monitorizare, iar reprezentantii firmei de paza care au fost in post in noaptea de sambata spre duminica au declarat ca nu au vazut si nu au simtit nimic suspect. "Am efectuat nenumarate controale la toate reprezentantele de acest gen din Arges, i-am amendat, dar unii tot nu inteleg sa-si ia toate masurile de siguranta prevazute clar de legea in vigoare. Un sistem video performant este un punct in plus in ansamblul masurilor de paza luate. Continuam cercetarile pentru descoperirea autorilor acestui furt", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Arges, comisarul Sorin Pauna. Seful de tura de la firma care asigura paza cladirii a asigurat conducerea reprezentantei Ford ca, in cazul in care se dovedeste ca paznicii nu si-au facut datoria, vor asigura sumele necesare despagubirilor, inclusiv cea aflata in casa de bani, iar impotriva angajatilor se vor lua masuri discipinare dure, inclusiv desfacerea contractului de munca. Pana la inchiderea editiei, politistii nu reusisera identificarea vreunuia dintre hoti.
Pe de alta parte politistii suceveni au gasit, la sfarsitul saptamanii trecute, ingropata intr-o padure, o casa de bani care a fost furata din Oficiul Postal al comunei Slatina, trei stampile si un ecuson postal.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.