Vointa. John a luat primele lectii de dans la 80 de ani Vedeta. Dansatorul John Lowe va aparea in primul sau spectacol pe o scena din Marea Britanie John Lowe, un fost profesor de arte din Marea Britanie, face balet in ciuda varstei sale inaintate,
Vointa. John a luat primele lectii de dans la 80 de ani Vedeta. Dansatorul John Lowe va aparea in primul sau spectacol pe o scena din Marea Britanie John Lowe, un fost profesor de arte din Marea Britanie, face balet in ciuda varstei sale inaintate, 88 de ani. Primele lectii de dans clasic le-a facut cand a implinit 80 de ani. "Mi-am dorit toata viata sa devin balerin, insa niciodata nu am avut timp de asta. M-am hotarat abia cand fiica mea a devenit dansatoare profesionista", a povestit John. Dupa opt ani de antrenament si repetitii intense, el va aparea pentru prima data intr-un spectacol pe scena. John va interpreta rolul taietorului de lemne din opera "Floarea de piatra" a lui Serghei Prokofiev. "Baletul este un lucru extraordinar si nu inteleg de ce barbatii se feresc de el. Nu e deloc adevarat ca acest gen de dans ii face pe barbati sa arate ridicol. Daca faci ceva cu pasiune, nu risti sa rada lumea de tine. Trebuie sa vrei cu adevarat si sa faci tot ce-ti sta in putinta ca sa reusesti", a declarat balerinul englez. Profesorii sai sunt uimiti de talentul si vointa lui. "Nu sare cum si-ar dori, insa este foarte flexibil si extrem de puternic pentru varsta sa. Danseaza minunat", a precizat Helen Pettitt, profesoara sa.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.