Cei doi elevi din Ovidiu dati disparuti azi-dimineata dupa ce au cazut pe lacul Siutghiol au fost gasiti morti de catre echipele de interventie ale ISU Constanta.

Doi copii din Ovidiu au fost dati disparuti astazi  iar unul a aju

Cei doi elevi din Ovidiu dati disparuti azi-dimineata dupa ce au cazut pe lacul Siutghiol au fost gasiti morti de catre echipele de interventie ale ISU Constanta.

Doi copii din Ovidiu au fost dati disparuti astazi iar unul a ajuns la spital in stare de soc hipotermic, dupa ce cei trei, impreuna cu alti trei colegi, au mers sa se dea pe gheata pe lacul Siutghiol, iar aceasta s-a rupt sub picioarele lor, transmite Mediafax.

Potrivit politistilor constanteni, cei sase copii ar fi plecat de la scoala si ar fi mers, azi dimineta, sa patineze pe gheata formata pe marginea lacului.

La un moment dat, in jurul orei 10:00, aceasta s-a rupt sub greutatea celor trei, iar copiii au cazut in apa. Unul dintre ei a fost scos la mal de catre un agent de la Politia Comunitara, aflat in preajma, dar ceilalti doi au fost dati disparuti.

Copilul, care se afla in stare de soc hipotermic, a fost trimis la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie, de la Ambulanta si de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea", care, fac eforturi ca sa-i gaseasca pe cei dati disparuti.

Cei sase copii sunt elevi in clasa a IX-a la Grupul Scolar din localitatea Ovidiu, reprezentantii Inspectoratului Scolar sustinand ca acestia au chiulit de la scoala, dupa o lucrare de control.

Purtatorul de cuvant al ISJ Constanta, Ana Maria Burada, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX ca cei sase elevi au avut un curs de doua ore la materia "constructii", iar dupa prima ora, la care au dat lucrare de control, au plecat la lac, aflat in apropierea unitatii de invatamant.

Politistii au inceput o ancheta pentru a stabili cu exactitate modul in care s-a produs incidentul, in timp ce la Grupul Scolar Ovidiu a fost instituita o comisie de ancheta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.