Eka Development, divizia de dezvoltare imobiliara a grupului Eka Investment, va investi 20 de milioane de euro pentru constructia in Bucuresti a unui imobil de birouri cu o suprafata de 20.000 de metri patrati. Proiectul, denumit Eka Business Center
Eka Development, divizia de dezvoltare imobiliara a grupului Eka Investment, va investi 20 de milioane de euro pentru constructia in Bucuresti a unui imobil de birouri cu o suprafata de 20.000 de metri patrati. Proiectul, denumit Eka Business Center VI, va fi situat in apropierea Bulevardului Barbu Vacarescu, lucrarile de constructie urmand sa inceapa in luna aprilie a acestui an. Finalizarea proiectului va fi realizata in termen de 18 luni, se arata intr-un comunicat al Eka Development, citat de agentia Mediafax. Imobilul va avea 12 etaje, totalizand 20.000 de metri patrati, si va cuprinde spatii de birouri si de retail, iar investitia se ridica la 20 de milioane de euro. Portofoliul Eka Development cuprinde cinci proiecte in Bucuresti, doua dintre acestea fiind deja livrate, Business Center I si Business Center II. Celelalte trei, reprezentand o investitie totala de 40 de milioane de euro, sunt in curs de constructie, fiind amplasate pe Şoseaua Nicolae Caranfil. "Ne concentram pe dezvoltarea spatiilor de birouri in zona de nord a Capitalei si punem foarte mare accent pe calitatea serviciilor oferind, astfel, cladiri din segmentul superior", a declarat, in comunicat, directorul general al Eka Investment Group, Andrei Arghirescu. In luna septembrie a anului trecut, Eka Development a vandut Centrului Medical Unirea un imobil de birouri construit in zona de nord a Bucurestiului, pentru 4,5 milioane de euro. Firma a mai dezvoltat cladirea de birouri Alfa Business Center, vanduta la sfarsitul anului 2006, la pretul de 6,5 milioane de euro. Grupul Eka Investment are actionariat 100% romanesc si este detinut de omul de afaceri Emil Pop.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.