Conducerea Ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA) a decis rejucarea ultimelor 52 de secunde din meciul disputat intre Miami Heat si Atlanta Hawks, in data de 19 decembrie, si castigat de gazde cu scorul de 117-111, din cauza unei erori i
Conducerea Ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA) a decis rejucarea ultimelor 52 de secunde din meciul disputat intre Miami Heat si Atlanta Hawks, in data de 19 decembrie, si castigat de gazde cu scorul de 117-111, din cauza unei erori inregistrate pe tabela de marcaj. Bazata pe un precedent care dateaza din 14 decembrie 1982, socanta decizie a NBA a fost luata dupa ce Miami Heat a depus plangere impotriva oficialilor de la Atlanta, care au inregistrat eronat a sasea greseala persoanala a pivotului Shaquille O'Neal (foto), celebrul jucator fiind obligat sa paraseasca terenul. Conform NBA, greseala reprezinta o neglijenta administrativa a gazdelor de la Atlanta Hawks si au aplicat si o amenda de 50.000 de dolari. Astfel, inaintea urmatorului meci dintre cele doua echipe, programat la Atlanta, in data de 8 martie, gruparile in cauza vor juca ultimele 51 de secunde si 9 zecimi ale partidei din data de 19 decembrie, urmand ca finalul sa se dispute de la scorul de 114-111 pentru Atlanta Hawks. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.