Cristina Rus face parte din putinii artisti autohtoni care tin cu tot dinadinsul sa investeasca in calitate. Tocmai de aceea, cantareata ii critica vehement pe cei care realizeaza videoclipuri ieftine si spera ca in cel mai scurt timp lucrurile se v
Cristina Rus face parte din putinii artisti autohtoni care tin cu tot dinadinsul sa investeasca in calitate. Tocmai de aceea, cantareata ii critica vehement pe cei care realizeaza videoclipuri ieftine si spera ca in cel mai scurt timp lucrurile se vor schimba. “Aproape toti artistii de la noi se complac sa faca videoclipuri ieftine de 3-4.000 de euro, fara sa ia in calcul si calitatea acestuia. Recent am filmat un videoclip la piesa 'Te doare>> si 4.000 de euro am investit doar in decoruri. In total m-a costat in jur de 15.000 de euro, dar a iesit exceptional. Este exact ca un film, cu pelicula de inalta calitate”, ne-a spus vedeta.

Vrea show personalizat


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.