DESCOPERIRE  - “Varza la butoi merge mai greu cu roba de avocat”
Matinalul de la ProFM Dance, “Wake up'n'dance”, are o prezentatoare pasionala, eleganta si foarte posesiva: Cristina Iacob. Nu-i de mirare ca
DESCOPERIRE - “Varza la butoi merge mai greu cu roba de avocat”
Matinalul de la ProFM Dance, “Wake up'n'dance”, are o prezentatoare pasionala, eleganta si foarte posesiva: Cristina Iacob. Nu-i de mirare ca personajul sau preferat este Roxanne a lui Cyrano de Bergerac. Jurnalul National: Unde ti-ai depozitat cele aproape 100 de perechi de pantofi? Cristina Iacob: Ii am imprastiati peste tot: la mine acasa, la ai mei acasa si la iubit. I-as aduce pe toti la el, dar ar trebui sa amenajeze o camera numai pentru ei. Se gandeste sa se mute ca sa am si eu loc. S-a auzit prin targ ca esti indragostita de radio. Cu cine l-ai insela? Sunt innebunita dupa radio! Nu l-as insela decat cu televiziunea, pentru ca pana la urma televiziunea e prima dragoste... Ca sa fac o paralela, televiziunea e sotia si radioul, “amanta”. Daca as fi un seic arab, le-as lua de nevasta pe amandoua. Ai jucat teatru mai ales in limba franceza. Cu ce rol te-ai identificat cel mai bine? Am o slabiciune pentru Roxanne (“Cyrano de Bergerac”). Sper sa nu am si destinul ei trist. Injura... in gand Ce fel de mancare te binedispune? Eu as manca aproape orice. Sunt o gurmanda! Ma fac fericita sarmalele. Imi plac atat de mult... Poate si pentru ca, din pacate, la mine acasa ele se gateau doar de Craciun. Deh!, varza la butoi merge mai greu cu roba de avocat. Cum iti sustii echipa favorita? Daca meciul e la Craiova, ma manifest ca toti ceilalti: aplaud, tip, injur echipa adversa (dar in gand)! Daca se joaca in alt oras, nu scot o vorbulita. Tin la aspectul meu si nu vreau sa-l periclitez. Ai gasit formula perfecta pentru un sejur de neuitat? Daa! Am descoperit ca o vacanta mai mult ca perfecta e una cu peripetii. Daca reusesti sa faci haz de necaz, vei avea parte de o vacanta reusita. Cat din ceea ce reprezinti acum se datoreaza parintilor si cat mediului? Nu prea m-au influentat anturajele. Poate m-am mai “inrait” putin. Toate rautatile din jur m-au schimbat un pic, dar m-au facut si mai puternica. Incapatanarea ti-a adus dezavantaje? Nu numai. Gratie incapatanarii sunt astazi unde sunt. Dar tot din cauza ei m-am certat cu prietene sau iubiti, pe motive stupide. Ce sentimente si stari te alcatuiesc? Sunt foarte pasionala, traiesc intens tot ce mi se intampla. Ma enervez la culme la volan sau din cauza prostiei altora, iubesc cu pasiune, plang si de fericire, dar si de suparare... Nu prea cunosc invidia, in schimb am un simt al proprietatii foarte dezvoltat si sunt geloasa rau. Ce rol ar trebui sa aiba eleganta in viata unei femei? Este esentiala, dar nu trebuie sa fie prezenta neaparat in stilul vestimentar, ci in gesturi si atitudine. O femeie trebuie sa fie printesa si in adidasi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.