Lansat de Teatrul de Comedie, Concursul de dramaturgie cu texte de comedie romaneasca a ajuns deja la a III-a editie. Şi la editia din acest an piesele pentru concurs - comedii inedite (care nu au mai fost publicate sau montate pe scena, la teatrul de televiziune sau radiofonic) vor fi trimise in trei exemplare pe adresa: Teatrul de Comedie, str. Sf. Dumitru nr. 2, sector 3, cod postal 030077, Bucuresti, data limita fiind 15 februarie a.c. data postei.
Piesele, tehnoredactate cu diacritice, avand scris titlul dar fara mentionarea autorului, vor fi trimise intr-un plic format A4 impreuna cu un plic mai mic, sigilat, ce va avea scris in exterior titlul piesei, iar in interior datele de identificare ale autorului - se arata intr-un comunicat al institutiei.
Castigatorii vor fi anuntati in cadrul Festivalului Comediei Romanesti - festCO editia a VI-a - care se va desfasura in perioada 5-13 aprilie 2008. Premiile care se vor acorda sunt in valoare de 10.000 lei, dupa cum urmeaza: Premiul I - 5.000 lei, Premiul II - 3.000 lei, Premiul III - 2.000 lei.