Lux. Premierul a sarbatorit cu fast la hotelul Howard Johnson, avandu-i invitati, printre altii, pe Mihaela Radulescu, George Copos, Dinu Patriciu, ministrul Cristian David sau familia Melescanu Calin Popescu Tariceanu a dat, sambata seara, o mega-p
Lux. Premierul a sarbatorit cu fast la hotelul Howard Johnson, avandu-i invitati, printre altii, pe Mihaela Radulescu, George Copos, Dinu Patriciu, ministrul Cristian David sau familia Melescanu Calin Popescu Tariceanu a dat, sambata seara, o mega-petrecere, la hotelul Howard Johnson, pentru a aniversa implinirea varstei de 56 de ani. Odata cu sarbatorirea in avans a zilei de nastere, care, de fapt, ar fi trebuit serbata azi, pe 14 ianuarie, premierul a petrecut si pentru onomastica sotiei, Ioana. Printre primii invitati care au ajuns la Howard Johnson, in jurul orei 21.00 s-a aflat cel mai bogat roman, magnatul Dinu Patriciu, impreuna cu sotia. Acesta si-a parcat limuzina Bentley in fata hotelului, fiind de altfel singurul caruia i s-a permis sa-si lase masina acolo. Imediat dupa Dinu Patriciu, a ajuns, cu masina, si Viorel Catarama, tot cu sotia. A incercat sa opreasca langa Bentley, dar un portar i-a spus ca nu are voie si sa duca masina in parcarea de la subsol. Apoi, invitatii premierului au inceput sa curga, care mai de care cu blanuri mai scumpe, cu ceasuri de zeci de mii de euro sau masini de lux (Bentley-uri, Mercedes-uri clasa S, Audi-uri A8 sau Porsche-uri Cayenne). Printre ei, George Copos si sotia, Ilie si Amalia Nastase, Cristi Borcea sau Mihaela Radulescu (singura, intrucat sotul ei, Elan, participa la vanatoarea de la Balc organizata de catre Ion Tiriac). Sursele noastre ne-au dezvaluit ca unii invitati, legati mai mult sau mai putin de cercurile prezidentiale, s-au ferit sa soseasca, sub bliturile fotoreporterilor si au intrat prin subsolul parcarii hotelului, cu un lift special, direct la sala "Iridium", acolo unde a avut loc petrecerea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.