Dupa ce a rupt colaborarea cu tumultuosul Mihai Stoica, patronul Stelei s-a gandit ca nu ar strica sa aduca langa echipa un om ceva mai calm. Adi Ilie pare a fi solutia perfecta in ceea ce priveste discursul linistit. Fostul mare fotbalist, ajuns pe
Dupa ce a rupt colaborarea cu tumultuosul Mihai Stoica, patronul Stelei s-a gandit ca nu ar strica sa aduca langa echipa un om ceva mai calm. Adi Ilie pare a fi solutia perfecta in ceea ce priveste discursul linistit. Fostul mare fotbalist, ajuns pentru o vreme impresar, reuseste sa puna mai presus de orice binele jucatorilor, chiar daca acestia inca nu au ajuns la Steaua. Dovedind ca este un om extrem de intelegator, Ilie nu incearca sa momeasca cu bani sau alte avantaje pe nimeni. Fara “accidentul” Habibou, Ilie ar fi fost managerul perfect, cel putin in viziunea adversarilor de la CFR Cluj, Dinamo sau Rapid. De fiecare data a gasit explicatii pertinente pentru refuzul fotbalistilor de a semna cu formatia din Ghencea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.