Insistenta. Adrian Ilie s-a deplasat la Sevilla, pentru o ultima runda de negocieri cu Armenteros. Varianta de rezerva este Datolo Managerul general al Stelei il doreste foarte mult pe Emiliano Armenteros. Dupa ce a ajuns la o intelegere cu Independ
Insistenta. Adrian Ilie s-a deplasat la Sevilla, pentru o ultima runda de negocieri cu Armenteros. Varianta de rezerva este Datolo Managerul general al Stelei il doreste foarte mult pe Emiliano Armenteros. Dupa ce a ajuns la o intelegere cu Independiente, conform careia gruparea argentiniana este de acord ca jucatorul sa vina la Steaua pentru 2.000.000 de dolari, Adrian Ilie trebuie sa aiba si acordul Sevilliei. Suma minima care trebuie platita este 1.000.000 de dolari, si nu este ultima conditie care trebuie indeplinita. Armenteros trebuie sa-si dea si el acordul, iar in acest moment are o remuneratie de 300.000 de euro in capitala Andaluziei. Jucatorul nu a putut fi contactat, iar mesajul de intampinare de pe telefonul celular este elocvent: "Sunt Emiliano. Lasati-ma in pace!". Armenteros era incantat sa vina in Ghencea, mai ales ca este destul de greu sa prinda prima echipa la FC Sevilla, unde are mai multi concurenti de valoare pe postul sau. O solutie de avarie pentru a acoperi banda stanga este Jesus Datolo, de la Boca Juniors. Steaua este gata sa plateasca 2.500.000 de euro si un salariu de 500.000 de euro anual. De mijlocasul argentinian s-a interesat si CFR Cluj, dar si campioana din Chile, Colo Colo. Adi Ilie a asistat, ieri, la partida Sevilla Atletico - Cadiz FC, pentru a-l vedea la lucru pe viu pe Armenteros, intrand apoi la negocieri. Sepsi se duce la Benfica pe 3,2 milioane de euro Fundasul bistritean a plecat in Portugalia pentru a semna un contract cu Benfica Lisabona. Portughezii au scos din buzunar o suma impresionanta ca sa-l aduca pe Lazlo Sepsi (centru), nu mai putin de 3.200.000 de euro, un adevarat record pentru o formatie ca Gloria Bistrita. Nici jucatorul nu se poate plange, el semnand pentru patru sezoane, cu o remuneratie de 400.000 de euro pe an.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.