De nedespartit. Louis, care traieste intr-un acvariu din Marea Britanie, s-a amorezat de o jucarie de cauciuc, in forma de leguma Creatura marina a primit jucaria "Mr. Potato Head" de Craciun de la angajatii acvariului Newquay?s Blue Reef din Marea
De nedespartit. Louis, care traieste intr-un acvariu din Marea Britanie, s-a amorezat de o jucarie de cauciuc, in forma de leguma Creatura marina a primit jucaria "Mr. Potato Head" de Craciun de la angajatii acvariului Newquay?s Blue Reef din Marea Britanie. Acestia spun ca au incercat sa-l scoata pe Louis din starea de letargie dobandita in captivitate si sa-l mentina activ mental, dandu-i jucarii. Insa doar Mr. Potato a reusit sa-i capteze atentia. "Cautam o jucarie care sa nu-i dauneze si care sa aiba si un compartiment in care sa-i punem mancarea", a spus Matt Slater, unul dintre ingrijitorii care se ocupa de caracatita. "Cred ca l-au atras culorile foarte vii, forma ciudata si partile mobile ale jucariei. Louis este de-a dreptul fascinat de noua partenera", a adaugat ingrijitorul. Nimeni nu se apropie de cartof Relatia dintre caracatita si Mr. Potato este atat de serioasa ca nimeni nu se mai poate apropia de jucaria mult-iubita. "Ataca pe oricine vrea sa se apropie de ea", explica Slater. Caracatita petrece ore in sir cu noul sau prieten, cu ajutorul caruia a fost, de altfel, salvat de la infometare. "Nu voia sa manance nimic pana cand i-am adus jucaria. Dupa ce a primit cartoful-jucarie, a inceput sa manance mult si cu pofta orice ii punem in compartimentul ascuns al lui Mr. Potato", a adaugat el.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.