Un american de origine romana, Thomas Row, in varsta de 39 de ani, a murit pe o sosea din Dallas, dupa ce s-a certat cu partenera de viata. Enervat de discutia aprinsa cu nevasta, barbatul a iesit din masina, un Chevrolet Calavier, si a fost izbit d
Un american de origine romana, Thomas Row, in varsta de 39 de ani, a murit pe o sosea din Dallas, dupa ce s-a certat cu partenera de viata. Enervat de discutia aprinsa cu nevasta, barbatul a iesit din masina, un Chevrolet Calavier, si a fost izbit de mai multe autovehicule, in timp ce incerca sa traverseze soseaua. Doctorii de la Oficiul Medical districtual au explicat ca victima a fost declarata moarta pe loc. Sotia lui Row, si ea de origine romana, a povestit la politie ca cearta a pornit de la fosta partenera de viata a barbatului. Cei doi erau casatoriti de cinci luni.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.