Bulgaria este tara cu cele mai putine spatii de retail pe cap de locuitor din Europa, suprafata comerciala disponibila pentru inchiriere raportata la 1.000 de persoane fiind de 15 metri patrati, de peste 11 ori mai mica decat media europeana, potrivi
Bulgaria este tara cu cele mai putine spatii de retail pe cap de locuitor din Europa, suprafata comerciala disponibila pentru inchiriere raportata la 1.000 de persoane fiind de 15 metri patrati, de peste 11 ori mai mica decat media europeana, potrivit Dnevnik, citat de NewsIn. Studiul arata ca media europeana a spatiilor comerciale este de 170-180 metri patrati la 1.000 de persoane, Suedia clasandu-se pe primul loc cu 420-430 metri patrati de retail la 1.000 de persoane. Cehia este singura tara din centrul si estul Europei care se afla printre cele opt state ce au depasit media europeana a stocurilor spatiilor de retail, acestea avand spatii comerciale cu suprafete intre 170 si 430 metri patrati la 1.000 de locuitori.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.