Partidul National Liberal intentioneaza sa il retraga pe Ilie Bolojan din functia de secretar general al Guvernului si sa il sustina la alegerile locale pentru postul de primar al municipiului Oradea, au declarat surse politice agentiei Mefiafax. <

Partidul National Liberal intentioneaza sa il retraga pe Ilie Bolojan din functia de secretar general al Guvernului si sa il sustina la alegerile locale pentru postul de primar al municipiului Oradea, au declarat surse politice agentiei Mefiafax.

"Retragerea lui Bolojan din Guvern si implicarea in campania electorala pentru postul de primar in Oradea este principala varianta luata in calcul in prezent de catre conducerea PNL", au afirmat sursele citate.

Ilie Bolojan a ocupat postul de prefect al judetului Bihor pana in luna aprilie 2007, cand a fost numit secretar general al Guvernului, odata cu reorganizarea Executivului. Democratul Mihai Groza a fost ales la sfarsitul anului trecut primar interimar de Oradea de catre Consiliul Local, dupa ce postul a ramas vacant in urma alegerii fostului edil, Petru Filip, in Parlamentul European. Mihai Groza ocupa interimar functia de primar, pana la viitoarele alegeri locale.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.