In urma aparitiei, in data de 12 ianuarie 2007, a articolului „Fostul sef de cabinet al lui Basescu invoca o rapire pentru ca a incalcat legea“, Bogdan Draghici precizeaza ca nu a fost „niciodata sef de cabinet al primarului Basesc
In urma aparitiei, in data de 12 ianuarie 2007, a articolului „Fostul sef de cabinet al lui Basescu invoca o rapire pentru ca a incalcat legea“, Bogdan Draghici precizeaza ca nu a fost „niciodata sef de cabinet al primarului Basescu“ si ca nu invoca rapirea fetitei sale pentru ca ar fi incalcat legea. „Justitia mi-a incredintat fiica spre crestere si educare nu doar pentru ca mama ei purta un stigmat teribil, ci mai ales pentru ca, la dosar, au fost o sumedenie de probe care o incriminau ca mama iresponsabila, desi avea calificare de medic oftalmolog. Isi tinuse copilul bolnav 2 luni si preferase sa-l trimita astfel la gradinita pentru a ma tine departe de fetita mea. Gradinita nu era nici macar autorizata sa functioneze. Ministerele Educatiei si Sanatatii au confirmat acuzatiile mele in scris, iar judecatorii au tinut cont de trista realitate. Sotia mea se afla la al treilea divort la doar 31 de ani, tradand o instabilitate nociva pentru un copil. Avea antecedente de agresivitate maxima, atentand chiar la viata unui fost sot. Fuma enorm, desi micuta Alexandra avea probleme cu respiratia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.