Castig. Marile profituri vin uneori din idei de moment, chiar daca par initial trasnite In lume sunt destui milionari in dolari sau oameni care au adunat sume importante pornind de la o idee, desi multi o considerau de-a dreptul tampita. Totusi, ar
Castig. Marile profituri vin uneori din idei de moment, chiar daca par initial trasnite In lume sunt destui milionari in dolari sau oameni care au adunat sume importante pornind de la o idee, desi multi o considerau de-a dreptul tampita. Totusi, ar trebui sa ne dea de gandit faptul ca unii au strans o gramada de bani din vanzarea de pixeli (vezi http://milliondollar homepage.com) sau de veste, bijuterii si ochelari pentru caini (http://doggles.com/). Potrivit Avocatnet si timpultau.ro, exista un top cu zece idei de afaceri trasnite online. Mail de la Mos Craciun Nord-americanul Byron Reese si-a facut o adresa de web (Santamail.org), prin care ofera scrisori personalizate de la Santa Claus (Mos Craciun) pentru copii, pentru 10 dolari pe scrisoare. Reese a adunat pana acum peste un milion de dolari. Oase cu noroc O afacere este si wishbones - osul in forma de V de la pieptul puiului, care se rupe in doua impreuna cu inca o persoana, iar cine nimereste bucata mai mare, i se implineste o dorinta. S-au inventat si wishbones false, iar americanul Ken Ahroni produce 30.000 de astfel de oase pe zi si le vinde cu 3 dolari bucata. Mingi pentru antene Jason Wall s-a gandit ca antenele auto sunt destul de plictisitoare si a creat niste mingi cu fete zambitoare, pe care le-a infipt in antenele respective. Inventatorul mingilor zambarete are acum in cont cateva milioane de dolari. Fitness pe carti de joc Instructorul de fitness Phil Black a creat un pachet de carti de joc, pe care a desenat exercitii de fitness, apoi a vandut pachetele cu 18,95 dolari bucata. Intreprinzatorul sportiv a castigat doar anul trecut aproape 5 milioane de dolari din aceasta afacere. Matrimoniale pentru bolnavii HIV Paul Graves si Brandon Koechlin s-au gandit ca persoanele infectate cu HIV isi gasesc foarte greu un partener de viata, asa ca au creat un site de matrimoniale pentru ele. Cei doi au avut castiguri de 110.000 dolari anul trecut. Genti pentru scutece Christie Rein se saturase sa poarte dupa ea scutece in pungi frigorifice, asa ca, in noiembrie 2004, a proiectat o geanta speciala, in care incap patru scutece si un pachet de servetele umede. In 2005, compania a castigat peste 180.000 de dolari. Trugamerz Altii au avut ideea de a realiza huse pentru console playstation si captuseala din gel pentru joysticks. Ideea a prins, iar Target.com si Walmart.com le-au inclus in cataloagele lor online si au vanzari de peste jumatate de milion de dolari anual. A facut ochelari pentru caini Alti intreprinzatori au avut ideea de a crea ochelari pentru caini (dar si bijuterii sau imbracaminte pentru patrupedele canine) si de a scoate produsele la vanzare pe internet. Acestia sunt acum milionari si au si sute de magazine in toata lumea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.