“U” CRAIOVA
Fostul mare international Gica Popescu a recunoscut ieri ca este interesat de achizitionarea formatiei la care s-a lansat! Intr-o conferinta de presa, care a avut loc la sediul scolii sale de fotbal din Banie, &ld
“U” CRAIOVA
Fostul mare international Gica Popescu a recunoscut ieri ca este interesat de achizitionarea formatiei la care s-a lansat! Intr-o conferinta de presa, care a avut loc la sediul scolii sale de fotbal din Banie, “Baciul” a afirmat ca, in cazul in care Adrian Mititelu ar dori sa renunte la echipa, este dispus sa preia finantarea Universitatii. PREMIERA. Cu toate ca unii se asteptau ca Gica Popescu sa-l atace frontal pe Adrian Mititelu, acesta a evitat sa se pronunte asupra situatiei actuale a Universitatii. “Craiova apartine acum unui om, este o societate privata, deci inteleg ca nu este de vanzare. Mai mult, am vazut ca Adrian Mititelu vrea sa lase echipa fiului sau. E laudabil acest lucru, mai ales daca poate sa sustina Universitatea de unul singur. Strict ipotetic, daca actualul patron va dori vreodata sa renunte si sa vanda echipa, eu as fi dispus sa ma implic, sa aduc oameni alaturi de mine care sa conduca si sa finanteze clubul”, a afirmat “Baciul”, care a mai adaugat ca a organizat conferinta de presa special pentru ca suporterii sa stie cum stau lucrurile. Gica Popescu a tinut sa lamureasca si de ce nu ajung jucatori de la scoala sa la Universitatea: “Nimeni de la Universitatea nu a fost interesat de aceasta colaborare. Eu am facut aceasta scoala de fotbal special pentru Universitatea, a carei pepiniera se dorea. Din pacate, pana acum nu s-a intamplat asa. M-am intalnit in trecut cu Dinel Staicu, am discutat si nu s-a intamplat nimic. Sunt dispus sa dau jucatori fara nici un ban Universitatii”.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.