Un adolescent in varsta de 15 ani, din Piatra Neamt, a ales sa renunte la scoala si sa fuga de acasa, fiindca nu mai putea suporta saracia in care se zbatea familia sa. Bogdan Petru Chirila a plecat dimineata la scoala, ca de obicei, insa nu s-a mai
Un adolescent in varsta de 15 ani, din Piatra Neamt, a ales sa renunte la scoala si sa fuga de acasa, fiindca nu mai putea suporta saracia in care se zbatea familia sa. Bogdan Petru Chirila a plecat dimineata la scoala, ca de obicei, insa nu s-a mai intors. Abia spre seara, mama sa, Elena Chirila, a gasit un bilet scris de copil, in care acesta isi motiva disparitia, o ruga sa-l ierte si-i promitea ca se va intoarce atunci cand va avea bani si va fi in masura sa-i dea un sprijin material. „Nu mai pot suporta sa fiu sarac. Iarta-ma, mama, si sa nu-ti faci griji pentru mine, caci o sa ma descurc.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.