O pensionara din orasul Siret, judetul Suceava, s-a ales cu dosar penal pentru profanare de morminte, dupa ce a furat in mai multe randuri crucea aceluiasi mormant. Pensionara a intrat  pe mana politistilor, dupa ce acestia din urma i-au intins
O pensionara din orasul Siret, judetul Suceava, s-a ales cu dosar penal pentru profanare de morminte, dupa ce a furat in mai multe randuri crucea aceluiasi mormant. Pensionara a intrat pe mana politistilor, dupa ce acestia din urma i-au intins o capcana. Povestea a inceput spre sfarsitul lunii decembrie a anului trecut, cand un tanar din Siret a reclamat la Politie ca persoane necunoscute au furat crucea din lemn de pe mormantul mamei sale. Politistii si-au dat seama ca este ceva necurat la mijloc, cand acelasi tanar a revenit la Politie si a spus ca a pus o noua cruce de lemn la mormantul mamei sale, dar ca si aceasta a fost furata. Oamenilor legii li s-a parut curios faptul ca, desi in cimitir erau sute de cruci de lemn, hotul alegea sa profaneze numai mormantul respectiv. Asa ca au pus la cale un plan.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.