Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) a introdus noi tarife si servicii pentru populatie. Potrivit ANCPI, cele mai importante modificari de tarife sunt cele practicate pentru eliberarea de planuri de incadrare in teritoriu
Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) a introdus noi tarife si servicii pentru populatie. Potrivit ANCPI, cele mai importante modificari de tarife sunt cele practicate pentru eliberarea de planuri de incadrare in teritoriu si planurilor de situatie necesare proiectelor pentru autorizarea lucrarilor de construire (PAC) sau desfiintare (PAD), precum si a altor planuri, care pana in prezent erau taxate cu 200 lei pe un plan. De la 1 ianuarie, acestea sunt taxate cu 200 lei inmultit cu suprafata (hectar) pentru suprafete mai mici de 9 hectare, respectiv de 1.000 la hectar pentru suprafete mai mari de 9 hectare. Totodata, pentru avizarea executarii planurilor si hartilor analogice sau digitale si ortofotoplanurilor pentru suprafete mai mari de 100 hectare, precum si pentru avizarea lucrarilor de aero-fotografiere, taxa pentru fiecare lucrare creste de la 50 la 100 lei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.