Silviu Prigoana ne-a declarat ca, din punctul lui de vedere, botezul celui de-al treilea baiat al sau, Maximus Mihai, nu este necesar. Miliardarul spune ca i se pare mai intelept sa lase copilul sa-si aleaga singur religia si, eventual, apartenenta
Silviu Prigoana ne-a declarat ca, din punctul lui de vedere, botezul celui de-al treilea baiat al sau, Maximus Mihai, nu este necesar. Miliardarul spune ca i se pare mai intelept sa lase copilul sa-si aleaga singur religia si, eventual, apartenenta politica, cand va ajunge la varsta majoratului. „Botezul il vom face atunci cand e liber preotul. De astfel de probleme se ocupa Adriana. Din punctul meu de vedere, nu l-as boteza, l-as lasa pe el sa decida dupa 18 ani, atunci cand, dupa legea romana, devine major. Atunci este momentul in care are dreptul sa se inscrie intr-un partid politic si sa-si aleaga o religie. Politica si religia sunt chestii de constiinta, eu nu am de gand sa ii sugerez copilului ca e bun ortodoxismul sau nu, sau ca e bun PD-ul sau nu. Este treaba lui ce religie si ce partid isi alege!“, ne-a spus Silviu Prigoana.

'Religia ortodoxa este una tribala>>
Prigoana ne-a mai marturisit ca ceilalti doi baieti ai sai, Silvius si Honorius, si-au primit botezul cand erau mici. Cu Maximus, insa, nu ar vrea sa procedeze la fel. „Baietii mari au fost botezati cu japca la ortodoxism. Probleme d e constiinta nu trebuie impuse, ca este un business si la popi. Se spune ca, daca nu il botezi, copilul plange. Uite ca al meu nu plange si am curajul sa il las pana pleaca in armata, iar daca i se intampla ceva rau, nu i se intampla din caza faptului ca nu a fost botezat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.