Patronul unei discoteci din localitatea suceveana Fundu Moldovei este cercetat de politie, dupa ce mai multi tineri au reclamat ca acesta i-a agresat folosindu-se de un electrosoc si de un baston telescopic cu arc. Victimele si rudele acestora spun
Patronul unei discoteci din localitatea suceveana Fundu Moldovei este cercetat de politie, dupa ce mai multi tineri au reclamat ca acesta i-a agresat folosindu-se de un electrosoc si de un baston telescopic cu arc. Victimele si rudele acestora spun ca patronul discotecii nu este la prima fapta de acest gen, si alti tineri din comuna fiind „curentati” de respectivul individ.

Tot scandalul, petrecut in urma cu cateva zile, a pornit de la doi tineri din sate diferite, care s-au luat la bataie. Imediat, scandalul a degenerat, declansandu-se o bataie in care au fost implicati mai multe persoane.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.